empremeschweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Alhora, aquesta companyia ha estat premiada amb diversos fons per la seva aposta en matèria d’eficiència energètica.

 L’Ajuntament de Molins de Rei ha visitat les instal·lacions de l’empresa Menshen Iber S.L, instal·lada al Polígon Industrial el Pla des de fa 25 anys i fabricant líder a tot el món per a dispositius de tancament, tapes de plàstic i sistemes d’embalatge.

En l’actualitat, Menshen fabrica una àmplia i variada gamma de dispositius de tancament de plàstic i aplicadors d’esponja per a tubs, bosses i ampolles. També ofereixen solucions individualitzades per a productes d’alta precisió tècnica i adaptades a les diferents necessitats dels clients.

A més, aquesta companyia inverteix en avenços tecnològics, investiga la producció, fabricació i aplicació de nous materials menys contaminants i biodegradables tot adaptant-se a les noves normatives europees. De fet, destinen part de la seva facturació a la innovació (R+D+I) i, alhora, impulsen patents pròpies.

Menshen ha rebut l’ajuda pública d’un Fons Nacional d’Eficiència Energètica, cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER), pel seu projecte d’estalvi i eficiència energètica.

Tal com explica l’alcalde, Xavi Paz, “l’aposta de Menshen per la nostra vila, així com la interlocució directa amb l’Ajuntament de Molins de Rei és una bona i necessària notícia. La nostra voluntat i obligació és estar al costat del sector industrial per actuar conjuntament en la millora dels nostres polígons i de la nostra economia”.

El primer tinent d’alcalde, Ramon Sánchez, explica que “les relacions entre Menshen i l’Ajuntament de Molins de Rei són freqüents i això és molt positiu; aquesta empresa líder ha participat en les nostres sessions informatives, en networkings empresarials i en els serveis d’assessorament en tecnologies 4.0”.