La floristeria molinenca Valls Flors ha estat la triada per decorar l’arbre de Nadal i el vestíbul principal de l’Hospital materno-infantil de Sant Joan de Déu a Esplugues de Llobregat.

En el projecte de decoració hi predominen els colors carabassa, groc, vermell i fúcsia. L’arbre, de més de vuit metres d’alçada, conté boles i estrelles, “tot molt gros” afirma Pep Valls, propietari de la floristeria. Tres persones de Valls Flors han treballat durant dues setmanes per poder fer aquesta decoració que pretén alegrar el Nadal dels usuaris, malalts i personal de l’hospital.

És la primera vegada que Valls Flors rep l’encàrrec de fer aquesta decoració. “Fins ara fèiem els centres de flors artificials que es posaven en alguna consulta, en fèiem deu, però enguany ens van oferir fer tota la decoració i vam acceptar el repte”, explica en Pep Valls, qui confia repetir l’any vinent “perquè ens han dit que els hi ha agradat molt i a nosaltres, tot i la feinada que hem tingut ens ha satisfet molt fer-ho”.

Josep Ferrer