Una veïna de Molins de Rei de 51 anys ha mort aquest dilluns en ser atropellada per un tren en el pas a nivell de Sant Feliu de Llobregat situat al costat de l’estació. La dona que ha estat traslladada en vida a l’hospital de Bellvitge ha mort en el centre sanitari.

Els fets han passat cap al migdia i durant més mitja hora s’ha interromput el servei de Rodalies en els dos sentits de la circulació.

L’Ajuntament de Sant Feliu ha lamentat, en un comunicat difós per les xarxes socials, la mort de la veïna de la vila.

Redacció


L’Ajuntament de Molins de Rei transmet el condol a la família i amics de la víctima

Des de l’Ajuntament de Molins de Rei volem transmetre el nostre més sentit condol a la família i amics de la víctima mortal d’atropellament ocorregut en el pas a nivell de Sant Feliu de Llobregat, veïna de la nostra localitat. Descansi en pau.

https://mobile.twitter.com/ajmolinsderei/status/1265211180097953795


Comunicat de l’Ajuntament de Sant Feliu de Llobregat

L’Ajuntament de Sant Feliu expressa el seu condol per un nou atropellament mortal al pas a nivell
L’Ajuntament de Sant Feliu lamenta la mort i expressa el seu condol en nom del consistori i de la ciutat als familiars i a les persones de l’entorn de la víctima, veïna de Molins de Rei.

L’accident s’ha produit aquest migdia al pas a nivell, on ha resultat ferida de gravetat. Posteriorment ha estat traslladada a l’Hospital de Bellvitge, on finalment ha mort.

L’alcaldessa, Lídia Muñoz, ha comunicat el succés a la Delegació del Govern a Catalunya, al Ministeri de Foment i a ADIF i ha reiterat el desig de la ciutat que aquest sigui l’últim accident mortal al pas a nivell.

Al llarg dels darrers trenta anys, les vies del tren han costat la vida a 29 persones.

Soterrament

Adif han informat a l’Ajuntament de Sant Feliu que s’han reprès els tràmits administratius per a poder iniciar les obres de l’esperat soterrament de les vies, després de l’aturada provocada pel coronavirus.

L’Ajuntament està pendent d’una propera reunió amb Adif on es presentarà el calendari d’obres previst, i de la que s’informarà a la ciutadania.