Poques hores després de la baralla d’aquesta passada matinada els ocupes dels immobles del carrer Major han protagonitzat un nou incident que ha acabat amb una persona ferida per arma blanca, segons han confirmat fonts municipals. El motiu de la baralla seria el presumpte robatori d’un patinet elèctric i que ha estat el motiu de la discussió d’aquesta passada matinada i de la que hi va haver dilluns passat. Els Mossos d’Esquadra intenten localitzar a l’autor de les ganivetades que seria una de les persones que viuen en els dos immobles ocupats del carrer Major.

Segons la versió que ha donat un dels ocupes als veïns del carrer Major, a la baralla d’aquesta passada matinada hi han participat cinc persones encaputxades. Els Mossos d’Esquadra n’han detingut a dos però tres haurien fugit. Un dels fugits, cap a les 14h, s’ha presentat de nou en el carrer Major i s’ha tornat a barallar amb els ocupes. Un d’ells li hauria clavat diverses ganivetades. El ferit ha estat atès pel SEM (Servei d’Emergències Mèdiques) i ha estat traslladat a un centre sanitari.

Dilluns de la setmana passada una altra persona es va encarar amb els ocupes a qui acusava d’haver-li robat un patinet elèctric. Els Mossos el van aconseguir reduir, i donat que estava molt alterat i nerviós, el van ingressar en un centre psiquiàtric.

Redacció