Els ocupes del carrer Major han protagonitzat un nou aldarull que ha provocat el pànic entre els veïns i ha posat en perill la integritat física dels vianants. La persona que ha iniciat la discussió ha hagut de ser ingressada en un centre sanitari

Cap a les 10 del matí del dilluns 17 d’agost un home s’ha presentat en el tram del carrer Major on hi ha els habitatges ocupats demanant el suport dels veïns. Segons la versió facilitada per una de les persones que viu en aquesta zona l’home es queixava que el dia anterior els ocupes li havien robat un patinet elèctric.

Minuts més tard aquesta mateixa persona, molt alterada, s’ha encarat amb els ocupes a qui reclamava que li retornessin el patinet que presumptament li havien robat.

Segons la versió facilitada pels veïns, ha estat llavors quan des d’un dels habitatges ocupats han començat a llençar pedres i totxos al carrer en una hora, entre les 11 i les 11:30 del matí, on hi ha força moviment de vianants. Cap d’ells però ha pres mal.

De seguit s’hi ha presentat diverses patrulles de la Guàrdia Urbana i dels Mossos d’Esquadra que han evitat mals majors. Ha estat necessària la intervenció de tres agents dels Mossos d’Esquadra per reduir a l’home que estava molt alterat i nerviós. Segons la versió facilitada per la policia autonòmica en un primer moment ha estat traslladat a dependències policials però com que “el seu discurs era molt alterat i incongruent”, el Servei d’Emergències Mèdiques (SEM), l’ha traslladat a un centre sanitari on ha quedat ingressat.

Redacció