Una butlleta del sorteig del Millón del passat 26 de juny, i jugada en el punt de venda número 15.795 que regenta Llibreria Barba de Molins de Rei, ha estat premiada amb un milió d’euros

En el sorteig de l’Euromillones hi participen jugadors d’Àustria, Bèlgica, Espanya, França, Irlanda, Luxemburg, Portugal, Regne Unit i Suïssa. A banda d’encertar la combinació guanyadora, cada setmana, amb les butlletes validades a Espanya en els sortejos que es fan els dimarts i els divendres, s’extreu una combinació que ha de coincidir amb el codi que té cada butlleta participant. El guanyador del milió d’euros l’ha obtingut gràcies a aquest codi que és el BSX99194.

La combinació guanyadora de l’Euromillones del 26 de juny està formada pels números 1, 10, 12, 21 i 26 i les estrelles el 5 i l’11. El pot acumulat en futurs sortejos per qui encerti tot els números i les estrelles és de 65 milions d’euros.

Montserrat Barba, propietària de Llibreria Barba, s’ha assabentat de la bona notícia en rebre la trucada del Llaç. “Fa més de 20 anys que venen loteria però mai havíem donat un premi tan gran, hem donat algun de 300.000, 150.000 i 100.000 euros però maig aquesta quantitat”, afirma. Satisfeta per haver fet feliç al guanyador assegura que “és impossible saber qui és ni si és de Molins de Rei o d’un altre poble”. A més amb la represa de l’activitat del joc d’atzar després de l’aturada per l’Estat d’alarma “hem notat que hi ha moltes ganes de jugar i per tant els darrers dies s’ha incrementat l’activitat”.

Josep Ferrer