Els treballadors tallen el carrer Ramon y Cajal del polígon El Pla, on es troba el concessionari oficial NISSAN ROMAUTO, com a protesta pel tancament de les fàbriques de la marca a Catalunya.

Els manifestants han tallat durant 15 minuts l’autopista B-23 direcció Barcelona. Encara en estat de xoc per l’anunci fet ahir per la direcció de l’empresa, asseguren que lluitaran per mantenir els seus llocs de feina. No descarten fer accions més contundents davant les factories que Nissan té a Catalunya.


L’alcalde de Molins de Rei dóna suport als treballadors de Nissan

Notícia d’EUROPA PRESS

L’alcalde de Molins de Rei (Barcelona), Xavi Paz, s’ha apropat a la concentració de treballadors de Nissan d’aquest divendres en un concessionari de la localitat per mostrar-los el seu suport, segons ha informat CCOO de Catalunya en publicacions a Twitter. Els treballadors concentrats han iniciat una manifestació espontània des del concessionari, després d’empaperar-lo amb cartells en els quals es pot llegir: ‘Boicot a Nissan’, ‘25.000 familias, futuro para Nissan ya’, ‘Los trabajadores de Nissan en lucha’ y ‘Pueden cerrar pero nunca callarnos’.

Aquesta protesta s’està repetint el matí d’aquest divendres en diferents concessionaris de Nissan, ubicats a Barcelona, ​​l’Hospitalet de Llobregat i Granollers.

Enllaç a la notícia:

https://www.europapress.es/catalunya/noticia-alcalde-molins-rei-barcelona-apoya-trabajadores-nissan-20200529130214.html


Fotografies de la protesta davant el concessionari NISSAN ROMAUTO:


Nota de premsa de Comissions Obreres (CCOO)_28/5/2020

La plantilla de Nissan es mobilitza en defensa dels llocs de treball

Aquest divendres es concentraran davant els concessionaris més importants

La lluita de les treballadores i treballadors de Nissan en defensa dels seus llocs de treball no s’atura. Demà divendres, 29 de maig, els comitès d’empresa de Nissan han convocat la plantilla a concentrar-se de les 11 a les 12.30 h davant els quatre concessionaris més importants que Nissan té a l’àrea de Barcelona, que són:

            – NISSAN MOTOR LLANSÀ (Gran Via de les Corts Catalanes, 149, Barcelona)

            – NISSAN ROMAUTO (Polígon industrial El Pla, c. del Pla, 21, Molins de Rei)

            – NISSAN GRANOLLERS (carretera del Masnou, km.15, Granollers)

            – NISSAN LA MAQUINISTA (c. Ciutat d’Asunción, 49, Barcelona).

CCOO d’Indústria dona suport a la mobilització de les treballadores i treballadors de Nissan en defensa dels seus lloc de treball i seguirà lluitant al seu costat per revertir la decisió de la multinacional de tancar les plantes de Catalunya.

Enllaç a la pàgina web de CCOO:

https://www.ccoo.cat/noticia/231114/la-plantilla-de-nissan-es-mobilitza-en-defensa-dels-llocs-de-treball?id=231114#.XtAA-zr7TIU