parmweb

Nota de premsa de la PARM (Plataforma Afectats Residència Molins)

El passat 5 de juny, després de molts mesos sense poder reunir-nos, finalment, a iniciativa de la PARM (Plataforma Afectats Residència Molins), vam convidar a totes les persones que sempre han estat al costat d’aquesta plataforma (malauradament no totes les que volíem, ja que el nombre d’assistents era limitat), a un esmorzar de, podríem definir-lo, retrobament.

I res millor que fer-ho en un lloc molt emblemàtic de Molins de Rei com és la Font dels Casats, un lloc que en temps passats era el centre de reunions de moltes generacions, pares, fills i nets. Vam escollir aquest indret primer per la seva situació, tranquil·la, envoltada de natura i perquè a causa de les normes sanitàries, havia de ser un lloc obert.

La jornada va començar a les 10:30 h i es va allargar fins a les 13 h, temps on vam gaudir d’un bon esmorzar i també de la companyia de totes les persones que feia temps no vèiem.

Hi va haver temps per a tot, però el més important va ser que com a Plataforma ens vam tornar a reunir i compartir les novetats entorn del projecte de la nova residència. Com diu el nostre eslògan: “Fem pinya, fem força, fem poble”.

Gràcies a tots i totes per fer-nos costat, la PARM no està callada, sinó que treballa sense fer soroll.