Comunicat de l’organització de la Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei (TCAM)

TAST SOLIDARI AMB LA LLAR MUNICIPAL D’AVIS JOSEP MESTRE DE MOLINS DE REI

Per raó del COVID-19 aquest any es cancel·la la Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei (TCAM), però des de l’organització de la TCAM ens resistim a deixar aquest any en blanc i us proposem una trobada cervesera virtual que, a més, té un objectiu solidari.

Us proposem un tast online solidari amb la nostra llar d’avis el dissabte 2 maig per la tarda-vespre (hora a determinar)

Com funciona:

1) A principis de la setmana vinent rebràs a casa teva una caixa amb 12 cerveses artesanes (6 varietats diferents, 2 unitats per cada varietat).

2) Pel tast s’obrirà només 1 ampolla per varietat (l’altra ampolla us la guardeu per a un altre moment), amb el que poden participar per cada comanda 1, 2 ó 3 persones.

3) Es tastaran 5 varietats diferents que són una mostra de la diversitat de cervesa artesana que tenim al nostre abast. La 6nà varietat us la guardeu per un altre moment. Ja us indicarem.

4) Dissabte 2 ens connectarem tots i totes a una plataforma tipus zoom i una de les nostres membres conduirà el tast, concretant característiques de l’estil, ingredients, aspectes olfactius i organolèptics.

Aquest tast és apte per a tots els nivells!!

La inscripció i la capsa de cervesa té un cost de 32€ (ports inclosos).

*TOTS ELS BENEFICIS ES DONARAN A LA LLAR D’AVIS*

Inscripcions i dubtes a info@tcam.cat (inscripcions limitades)

Per logística de moment només podem acceptar inscripcions de persones residents a Molins de Rei.

 

Hi col·laboren:

Trobada de Cervesers Artesans de Molins de Rei
MetalDefenders
Vihop Distribució
Gastronomia Molins de Rei