Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

La Comissió de la Cavalcada de Reis i l’Ajuntament de Molins de Rei treballen per assegurar l’arribada dels Reis d’Orient i el Patge Amelí amb la màxima seguretat i seguint els protocols i mesures establertes en la lluita contra la covid19.

L’ambaixador dels Reis d’Orient a la vila, el Patge Amelí, ha assegurat en una videotrucada amb l’alcalde, Xavi Paz, la regidora de cultura, Ainoa Garcia, i diferents membres de la Comissió de la Cavalcada de Reis, que “ell i Ses Majestats de l’Orient estan preparats i desitjant poder arribar a la vila de Molins de Rei” i ha afegit que “aquest any la màgia i la il·lusió cal mantenir-les més vives que mai”.

El Patge ha anunciat que arribarà a Molins de Rei la tarda del proper diumenge, 27 de desembre, per tal d’obrir la fàbrica dels somnis -que enguany treballarà a porta tancada- i la bústia reial on els més menuts de la vila podran deixar la carta amb els seus desitjos. L’arribada del Patge es podrà seguir en directe per les diferents xarxes socials de la Comissió de la Cavalcada de Reis.

L’excepcionalitat del moment i les mesures de seguretat establertes han fet que s’estrenin nous mitjans per entregar les cartes reials, per això la comissió de la cavalcada de reis ha creat una bústia online on els més petits poden enviar la seva carta i també una fàbrica dels somnis online. Podeu trobar-ho a https://cavalcadamolinsderei.cat/

Per estar al dia dels últims els detalls de l’arribada del patge Amelí i de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient estigueu atents a les xarxes socials de la comissió de la cavalcada de reis i de l’Ajuntament de Molins de Rei.