Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei ha ampliat aquest Nadal els dies per preparar els exàmens a les aules d’estudi amb l’objectiu que els i les estudiants de la vila puguin tenir, el més aviat possible, un espai on poder estudiar en condicions idònies.

Enguany, la novetat és l’ampliació de dies respecte d’anys anteriors. Aquest any,  l’obertura de les aules d’estudi a Molins de Rei s’iniciarà el proper dilluns 14 de desembre. Els estudiants i les estudiants tindran a la seva disposició les Aules d’Estudi de la Federació Obrera del 14 de desembre fins al 29 de gener, de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 22 h.

També podran acudir a les aules de la Biblioteca el Molí del 14 desembre de 2020 al 31 de gener de 2021: dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14 h; dissabtes, de 16 a 22 h i diumenges, de 16 a 22 h.

Cal recordar que els equipaments restaran tancats des del 24 de desembre fins al 6 de gener pel període de Nadal, ambdós dies inclosos.

Amb la finalitat de garantir un espai idoni per a l’estudi, les persones usuàries de les aules han de respectar el silenci i les normes bàsiques de bona convivència, com també tenir cura del material que hi ha, així com complir les mesures de seguretat i higiene segons el protocol de seguretat i higiene de l’Aula d’Estudi contra la COVID-19 vigent fins a nou avís.  Podeu trobar més informació al Punt Jove (carrer de J. Verdaguer, 48) o trucar al telèfon 93 668 54 52.