jugatweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Juga’t l’Estiu és una activitat de tarda que organitza l’Ajuntament de Molins de Rei per aquells infants amb edats compreses entre els 4 i els 12 anys.

L’estiu és el temps dels infants per excel·lència i per aquest motiu l’Ajuntament de Molins de Rei ha dissenyat un ampli ventall d’activitats per al lleure i educació dels més menuts i, alhora, que facilitin la conciliació familiar dels pares i mares.

Juga’t l’Estiu és un espai on els infants poden aprendre jugant i poden divertir-se i desenvolupar la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat potencia l’autonomia de l’infant, i està dinamitzada per monitors i monitores de les entitats de lleure educatiu de la Vila.

Aquesta activitat es desenvoluparà des de les 17 a les 20 hores, a l’escola Pont de la Cadena.

Enguany, Juga’t l’Estiu es realitza des del 28 de juny al 23 de juliol. Ambdós inclosos.

Les inscripcions s’obriran el proper 14 de juny i restaran oberts fins al 25 de juny. La formalització d’inscripció s’haurà de fer al Centre Comunitari Pont de la Cadena de dilluns a divendres de 16.30h a 20 hores i dilluns i dimarts de 10 a 13 hores.

Per a més informació cal dirigir-se al Centre Comunitari Pont de la Cadena (c. Felip Canalias, 5) o bé enviar un correu electrònic a jugatlestiu@gmail.com o trucar al 671 454 1 86.