Comunicat de l’Ajuntament de Molins de Rei

Molins de Rei se suma a la iniciativa solidària per l’elaboració de mascaretes a través de voluntaris. En aquest projecte, l’Ajuntament s’encarrega de coordinar els voluntaris i voluntàries, i proporcionar el material necessari per confeccionar les mascaretes.

La solidaritat i el treball en equip és el millor aliat per vèncer el COVID-19. Amb aquesta premissa l’Ajuntament de Molins de Rei dóna suport a la iniciativa solidària mitjançant la coordinació i vehiculació dels oferiments rebuts de moltes veïnes de contribuir amb la seva habilitat de costura a l’elaboració de mascaretes casolanes, per poder protegir-nos del virus.

El consistori molinenc coordinarà els voluntaris, proporcionant a tots aquells que desitgin sumar-se  a l’activitat, el material necessari per a elaborar les màscares. També es farà càrrec de la recollida, trasllat i posterior distribució a punts d’interès de la vila.

Tots aquells molinencs i molinenques que vulguin col·laborar en aquest projecte hauran de contactar amb el següent número de telèfon: 671450342.

Gràcies a tots i totes per endavant. Ho aconseguirem!