casalsweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Paral·lelament, des d’avui i fins al 15 de juny es poden sol·licitar les ajudes per a les activitats d’estiu.

Com cada any, l’Ajuntament de Molins de Rei ha organitzat les activitats del casal d’estiu adreçades a infants i joves de la vila, que aquest any es duran a terme del 28 de juny al 30 de juliol i del 6 al 10 de setembre en horari de les 9 a les 13 h. 

El casal s’organitzarà amb les màximes mesures de seguretat i higiene marcades per les autoritats i, d’acord amb les noves mesures establertes, és possible que es produeixin canvis en les activitats. Alhora, es faran aquelles activitats esportives on hi hagi un mínim de 10 persones inscrites durant cada setmana d’activitat de grup i edat.

Cal recordar que el casal ofereix la possibilitat d’un servei d’acollida de matí (de 8 a 9 h), un servei de menjador (de 13 a 15.30 h) i un servei d’acollida de tarda (de 15.30 a 17 h).

Les inscripcions es podran formalitzar del 31 de maig al 18 de juny, a través del correu electrònic casaldestiumolinsderei@gmail.com o trucant al 647 97 01 41. Totes aquelles famílies que no tinguin accés per fer-les en línia hauran de trucar al telèfon indicat i se’ls indicarà el dia, l’hora, així com l’espai municipal on podran formalitzar la inscripció.

Paral·lelament, un any més s’ha aprovat la convocatòria d’Ajuts a la Pràctica Esportiva i de Lleure per a l’any 2021, unes ajudes que tenen com a finalitat garantir que ningú pugui resultar exclòs de la pràctica esportiva o de les activitats de lleure per raons econòmiques. Així, des d’avui i fins al 15 de juny es poden presentar les sol·licituds i tota la documentació al registre general de l’Ajuntament per a les ajudes de les activitats d’estiu 2021.

Accediu al full informatiu:

Activitats d’estiu 2021