Comunicat de Enreda’t (Associació que té l’objectiu de promoure activitats que millorin la vida de les persones amb discapacitat i les seves famílies)

Des d’Enreda’t volem fer palès el nostre malestar i el nostre rebuig a la nul·la referència a l’Escola Especial per part del Conseller d’Educació, Josep Bargalló, en la compareixença d’avui. A les preguntes d’un únic mitjà de comunicació, s’ha fet esment a la inexistència de cap pla per a les Escoles Especials.

Els nostres fills NO son alumnes de segona. No és admissible que, a dia d’avui, el Departament no hagi elaborat ja un pla per a les Escoles d’Educació Especial, després de 60 dies de confinament.

Exigim una resposta immediata i un pla de serveis mínims de la fase 2 per a les Escoles d’Educació Especial.

Precisament per les seves patologies i característiques, els nostres fills necessiten més que mai la seva escola, justament per poder socialitzar i donar continuïtat a les teràpies que hi fan. Una vegada més, la discapacitat, la diferència, l’especificitat dels nostres fills no es té en compte pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.