preinsweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

  • El termini de preinscripció és del 7 al 21 de maig de 2021, ambdós inclosos

  • Tot el procés es podrà fer telemàticament

El proper divendres 7 de maig comença el procés de preinscripció de les escoles bressol municipals de Molins de Rei per al curs 2021-2022. Les famílies interessades tindran fins al 21 de maig per presentar una única sol·licitud, amb la possibilitat de presentar fins a tres opcions en ordre de preferència.

A causa de la crisi sanitària per la COVID-19, la sol·licitud s’ha de fer preferentment de forma telemàtica al registre de l’Ajuntament, mitjançant la instància genèrica.

 Excepcionalment, també es podrà presentar de manera presencial a l’Oficina d’Atenció Ciutadana. Abans, però, s’haurà de demanar cita prèvia al 93 668 33 40, ext. 1105,  indicant que el tràmit és per fer la preinscripció a les escoles bressol. 

 Per formalitzar la sol·licitud de preinscripció, cal presentar tota la documentació necessària. Es pot consultar al web municipal tot el que s’haurà d’adjuntar en el moment de fer el tràmit: https://www.molinsderei.cat/preinscripcioescolesbressol/.

Finalment, un cop finalitzat el procés de preinscripció s’enviarà un correu electrònic a la persona sol·licitant amb el codi de sol·licitud i la baremació corresponent. El codi de sol·licitud servirà per consultar les llistes que es publicaran a les escoles bressol i al web municipal.