Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Avui, dimarts dia 8 de setembre, s’inicien les obres de millora de la plaça de l’Agricultura al barri de La Granja fent aplicació dels pressuposts participatius i que varen quedar suspeses el passat hivern passat per motiu del confinament

Així doncs, es pretén recuperar l’arbrat original i crear espais d’ombra, així com dotar l’espai de bancs més còmodes per al gaudí de la ciutadania. Alhora, s’amplia i es remodela part de la xarxa de reg per garantir el correcte desenvolupament de les noves plantacions.

Per millorar l’accessibilitat de l’espai es conformarà una franja pavimentada que creurà la plaça i permetrà arribar més còmodament a la zona de jocs alhora que s’eliminen els jocs obsolets i es crea un espai per a ubicar-hi un joc infantil nou que disposarà d’un paviment esmortidor amb les condicions de seguretat adients.

El pressupost total de l’obra és de 43.676,46 euros i es preveu un termini d’execució d’un mes, excepte pel que fa a les plantacions, que caldrà esperar el moment més adequat, un cop entrada la tardor.