Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

La preinscripció escolar pel curs 2020 – 2021 serà entre el 13 i el 22 de maig. Es podrà fer la preinscripció escolar per als ensenyaments de primer i segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria i finalment, ensenyaments postobligatoris.

El Departament d’Educació de la Generalitat ha fet públic el nou calendari per a la preinscripció escolar per al curs 2020-2021:

  • Primer cicle d’educació infantil (Escoles bressol municipals): del 19 de maig al 2 de juny
  • Segon cicle d’educació infantil, educació primària i educació secundària obligatòria: del 13 al 22 de maig

I per ensenyaments postobligatoris és:

  • Batxillerat: 27 de maig al 3 de juny
  • Cicles grau mitjà FP i arts plàstiques i disseny: 2 al 8 de juny
  • Cicles grau superior FP i arts plàstiques i disseny: 10 al 17 de juny

Més informació a: http://preinscripcio.gencat.cat

Alhora i excepcionalment, per prevenir la COVID-19, es promou la preinscripció telemàtica, al portal preinscripcio.gencat.cat eliminant la necessitat de presentar la sol·licitud i la documentació en paper al centre, quedant substituïda pel formulari telemàtic.

Constatar, que la preinscripció,  també es realitza de forma presencial del 19 al 22 de maig. Cal trucar per telèfon a partir del 13 de maig al centre escollit en primera opció, o bé, a través del correu electrònic del centre, per sol·licitar cita prèvia.  Amb la recomanació, sempre, de personificar-se al centre amb mascareta i guants.

 

Finalment, destacar que podreu trobar tota la informació respecte als centres educatius de la vila al web de l’Ajuntament: https://www.molinsderei.cat/preinscripcio-curs-escolar-2020-2021/ o bé, per qualsevol consulta o dubte cal trucar al telèfon (936 85 94 50) dels Serveis Territorials d’Ensenyament del Baix Llobregat.