plansocupweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Els plans d’ocupació de l’Àrea Metropolitana de Barcelona permeten que l’Ajuntament de Molins de Rei contracti a 5 nous treballadors per a la brigada municipal. Tots ells es trobaven en situació d’atur. Ara s’encarregaran de mantenir en bon estat la vila durant els pròxims 8 i 9 mesos.

S’inicien els plans d’ocupació, impulsats per l’Àrea Metropolitana de Barcelona, destinats a la brigada municipal. Ara, Molins de Rei compta amb un oficial de primera serraller/construcció i un peó polivalent construcció/pintura per 9 mesos, i un oficial de pintura vial  i dos peons de pintura per 8 mesos.

 Aquests darreres plans d’ocupació completen la totalitat dels plans d’ocupació subvencionats per l’AMB i se sumen als ja iniciats amb anterioritat com són el d’administrativa i el d’agents cívics, que varen començar els darrers mesos de desembre i febrer respectivament.

Les persones seleccionades es trobaven en situació d’atur. A partir d’aquesta setmana, tindran jornades del 75% amb salari segons conveni, alguns fins al mes d’octubre i d’altres fins a novembre. Els nous treballadors de la brigada municipal desenvoluparan tasques de manteniment ordinari de la via de pública, manteniment de la pintura viària, i manteniment de la pintura dels centres educatius de la vila.

 L’alcalde, Xavi Paz, i el regidor d’ocupació i formació, Àlex Herrero, els ha donat la benvinguda i els han desitjat molta sort en aquesta nova etapa. A més, Paz reafirma el seu compromís de mantenir l’ocupabiltat a Molins de Rei i contribuir a protegir a les persones desocupades.