Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei fa una crida a la responsabilitat i la precaució de tots els molinencs i molinenques davant els rebrots del virus del coronavirus que estan ocorrent a municipis propers de l’àrea metropolitana i Barcelona

 Segons les darreres dades facilitades pels serveis públics de Salut, Barcelona i la seva àrea metropolitana, però no Molins de Rei, estan veient incrementats els casos positius de coronavirus. Constatar, que les noves mesures restrictives i recomanacions, anunciades avui mateix per la Generalitat de Catalunya, no afecten la vila de Molins de Rei. Amb les darreres dades oficials, la vila manté 3 casos positius en els darrers 15 dies.

L’increment d’afectats per coronavirus a municipis veïns ens ha de posar en alerta i conscienciar-nos de la importància de respectar les mesures de seguretat per evitar que la corba de contagis segueixi creixent. És per això, que volem recordar als molinencs i molinenques l’obligatorietat de fer ús de la mascareta, mantenir, com a mínim, 1,5 metres de distància social per una major seguretat, i el rentat habitual de mans amb sabó o gel hidroalcohòlic, i a més a més, es demana als vianants que circulin amb sentit únic pel costat dret del carrer o vorera.

Ara bé, l’Ajuntament, juntament amb Guàrdia Urbana i Mossos d’Esquadra reforçaran i incrementaran la seva presència als carrers, així com els mitjans, per realitzar accions de reforç de cara a garantir el compliment les mesures de distanciament social, ús de mascaretes a l’espai públic, es controlaran les aglomeracions de grups i es demanarà la corresponsabilitat de tothom: comerciants i molinencs i molinenques.

En aquest sentit, el Consistori expressa la seva confiança en la responsabilitat individual i del conjunt de la societat per a frenar novament l’expansió de la covid-19, no obstant això, extremarà el compliment de totes les mesures per a evitar un nou rebrot del virus, que ens situï un pas enrere en la lluita contra la covid-19, i amb unes conseqüències econòmiques i socials incalculables per al conjunt de la ciutadania i les institucions.