Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Des del dijous 4 de març, l’Ajuntament de Molins de Rei treballa en la substitució de l'arbrat del carrer Santiago Rusiñol. Les actuacions formen part d’uns del eixos de treball del Pla Local d’adaptació Contra el canvi Climàtic (PLACC) un ferm compromís del Govern municipal.

Des del dijous 4 de març, l’Ajuntament de Molins de Rei ha començat a retirar 14 arbres del carrer Santiago Rusiñol que es trobaven en mal estat i envellits. S’ha decidit procedir a substituir aquest arbrat perquè no s’han adaptat bé a l’entorn.

En substitució d’aquestes 14 unitats, es plantaran 17 arbres, 3 més dels que hi ha actualment, d’acer freemanii, autum blaze, una espècie que ja s’havia començat a plantar per substituir algunes de les baixes d’arbrat que s’havien produït en aquesta mateixa zona .  Es preveu que la plantació s’iniciï demà mateix i  finalitzi a principis de la setmana vinent.

Val a dir que, un cop finalitzada la plantació, es ressembrarà la gespa  i es tancaran temporalment els parterres per protegir-la i garantir que creixi correctament.