aulesweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

  • Els estudiants tindran a la seva disposició les aules d’estudi del 10 de maig al 2 de juliol a la Federació Obrera i a la Biblioteca el Molí

  • En tots dos espais, l’aforament serà limitat

L’Ajuntament de Molins de Rei organitza de nou les Aules d’Estudi per als períodes d’exàmens dels estudiants universitaris, per tal que els joves trobin un espai on poder estudiar en condicions idònies, i les amplia dues setmanes respecte de l’any 2019. Al 2020, per aquestes dates, no es van organitzar aules d’estudi a causa de la COVID-19.

En aquest període de l’any, les Aules d’Estudi aniran des del 10 de maig fins al 2 de juliol, en dos espais: la Federació Obrera i la Biblioteca el Molí:

– de dilluns a divendres, de 9 a 14 h i de 16 a 22 h, estarà disponible la Federació Obrera

– els dilluns, dimecres i divendres, de 9 a 14 h, i els dissabtes i diumenges, de 16 a 22 h, la Biblioteca El Molí.

Durant les Aules d’Estudi, a la Biblioteca només es podran fer servir els punts de lectura especialment habilitats. La resta de serveis romandran tancats.

Ateses les actuals normatives sanitàries, l’aforament serà limitat en els dos espais: a la Biblioteca, el límit serà de 30 persones, repartits en dues sales; a la sala d’actes de la Federació Obrera, màxim podran assistir-hi 20 persones.

En cas que hi hagi activitats organitzades a l’espai de la Federació Obrera, s’avisarà amb antelació de la impossibilitat d’utilitzar l’aula d’estudi.

Per tal de garantir un lloc idoni per a l’estudi, les persones usuàries de les aules han de respectar el silenci, les normes bàsiques de bona convivència, tenir cura del material i complir amb el protocol de seguretat i higiene de l’Aula d’Estudi contra la COVID-19 vigent.

Per a més informació, consulta el web municipal (https://www.molinsderei.cat/) o truca al 93 680 37 31.