oeweb9
El ciclista de l’equip molinenc One to One / J2M Lones, Roger Colomina, és el nou subcampió de Catalunya sub 23 de Bicicletes Tot Terreny modalitat olímpica. En Roger va completar els 30 quilòmetres de què constava la competició amb un temps d’1 hora 34 minuts i 11 segons.

A la categoria Elit, el seu germà, Josep Colomina, va aconseguir una meritòria sisena posició amb un temps d’1 hora 31 minuts i 39 segons en un campionat disputat a la mateixa distància que els sub-23

La prova es va celebrar el passat 6 de juny a Altafulla en un circuit de 6 quilòmetres i amb 200 metres de desnivell positiu per volta que es va endurir i complicar per l’intens ruixat que va caure a primera hora del matí. “És circuit molt tècnic i exigent que ens va força bé per les nostres característiques”, explicava Josep Colomina, director esportiu del One to One / J2M Lones. L’equip molinenc va participar amb una bona representació de ciclistes en les diferents categories del campionat.

El proper repte del conjunt local i dels seus ciclistes és el Campionat d’Espanya que es disputarà del 9 a l’11 de juliol a Sabiñánigo, a la província d’Osca.

Josep Ferrer