La botiga de telefonia mòbil Phone House, situada en el número 103 carrer Major ha patit el robatori d’una trentena de mòbils aquest dimecres 4 de novembre

Els fets s’han produït pocs minuts després de les 10 del matí. El responsable de l’establiment estava amb una clienta quan una persona ha intentat entrar. Com que no podia atendre a més d’un client, per les mesures de seguretat establertes per la COVID-19, li ha dit que s’esperés a fora. Instants després cinc individus han entrat a la força a l’establiment, encara amb la clienta a dins, que espantada s’ha mantingut en un racó de la botiga, i han arrencat els telèfons mòbils exposats en els aparadors. Els cinc delinqüents han fugit caminant tranquil·lament pel carrer Pare Manyanet, el que hi ha just davant de l’establiment.

A hores d’ara es desconeix el valor econòmic de què han robat.

Des que els nous responsables es van fer càrrec del negoci, aquest és el quart robatori que pateixen en poc més d’un any. Els tres primers es van produir el 2019. En concret en mes d’agost els lladres van accedir a la botiga a la nit; a principis de setembre hi van tornar, aquest cop a la tarda; l’acció la van repetir a finals de setembre, a les 10 del matí, la mateixa hora del robatori d’aquest dimecres 4 de novembre. El valor del sostret en els tres primers furts és de més de 30.000 euros.

Josep Ferrer