A partir d’avui, 2 de juny, es reobre al públic l’OAC de l’Ajuntament de Molins de Rei. És imprescindible demanar cita prèvia dins de l’horari establert i respectar la distància de seguretat i les mesures higièniques. Es recomana a la població que, en la mesura que sigui possible, es continuïn fent els tràmits de manera telemàtica mitjançant el web de l’Ajuntament.

L’Ajuntament de Molins de Rei torna a obrir l’Oficina d’Atenció Ciutadana, coincidint amb la fase 1 de desescalada. Això no obstant, sempre cal demanar cita prèvia a través del web oficial de l’Ajuntament https://www.molinsderei.cat/cita-previa/ o bé trucant al telèfon 93 680 33 40, per tal de garantir un desconfinament segur.

Alhora, i segons el tràmit o la consulta que es vulgui fer, cal trucar per telèfon al servei corresponent: Serveis Socials i serveis a les persones  (93 680 37 31), l’Oficina Municipal d’Habitatge (93 680 37 39), Serveis a l’Empresa i al Treballador (93 680 02 97) i, finalment, Guàrdia Urbana (93 668 88 66).

A més a més, el cementiri municipal torna a obrir les seves portes amb normalitat.

Volem constatar que s’han adaptat les instal·lacions municipals d’acord amb les mesures de seguretat i higiene recomanades per les autoritats sanitàries per iniciar la reincorporació al treball presencial dels empleats públics i la reobertura progressiva de les dependències i serveis municipals al públic en general. Tot i això, es continuarà prioritzant el teletreball i l’atenció telefònica o telemàtica sempre que sigui possible.