recatweb

La companyia ferroviària Renfe ja ha incorporat el català en els cartells que ha posat a l’estació de Molins de Rei demanant precaució a l’hora de creuar les vies. Els primers rètols que havia instal·lat estaven només en castellà i anglès però no en català.

En aquests cartells s’adverteix als viatgers que extremin les mesures de precaució a l’hora de creuar les vies pels passos habilitats i en principi només ho poden fer les persones amb mobilitat reduïda o que tinguin dificultats per pujar i baixar escales utilitzant el pas subterrani que et permet canviar d’andana.

Renfe i Adif han atès les peticions fetes pels ajuntaments de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Mollet del Vallès i diverses associacions de persones amb discapacitat i de gent gran que havien posat el crit al cel davant la prohibició de creuar les vies, sense cap mena d’excepció, cosa que dificultava poder viatjar amb tren als col·lectius amb dificultats de mobilitat.

Els gestors ferroviaris recorden que la prohibició de creuar les vies es manté, que només es pot fer pels passos habilitats i aquells que realment ho necessitin. Per aquest motiu a l’estació hi ha cartells on s’indica als viatgers que està prohibit creuar les vies.

Redacció

Fotografies: Vicenç Joan Camps