Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins insisteix en la idea de seguir les indicacions de les autoritats sanitàries per tal prevenir més contagis i combatre amb fermesa el coronavirus.

Amb l’objectiu compartit de frenar la propagació del coronavirus, el primer que recomanen les autoritats sanitàries és protegir-nos limitant l’activitat social, les visites a amics i familiars, i, per suposat, cal evitar el contacte proper amb les persones que tinguin símptomes d’infecció respiratòria.

Tanmateix, cal rentar-se les mans sovint i cal tapar-se la boca i el nas amb mocadors d’un sol ús o amb la cara interna del colze en tossir o esternudar i rentar-se les mans de seguida; evitar compartir menjar i estris sense netejar-los degudament; i utilitzar guants per a productes frescos.

Després de manipular objectes, sobretot a llocs públics, cal abstenir-se de tocar-se la boca, el nas i els ulls sense haver-se rentat les mans abans. Alhora, realitzar la compra només una persona, amb agilitat i rapidesa, procurant la distància de seguretat (entre 1 i 2 metres) i, si és possible, es recomana el pagament amb targeta per motius d’higiene. Cal recordar que els subministres de primera de necessitat estan garantits i que, per tant, evitem provocar aglomeracions en els supermercats.