Comunicat de RMR:

Ràdio Molins de Rei suspèn els programes dels col•laboradors

L’emissora municipal ha decidit deixar d’oferir tota la programació que fa el personal extern de la ràdio per minimitzar el risc de contagi i protegir els col•laboradors i els treballadors. El personal de la casa continuarà treballant portes endins i mantindrà el programa matinal en directe.

Davant la situació extraordinària que viu el país amb diferents accions preventives per contenir la propagació del Covid-19, Ràdio Molins de Rei ha decidit adoptar mesures per contribuir a evitar l’expansió del virus que es concreten en suspendre temporalment tota la programació, de dilluns a diumenge, menys el programa Bon Dia i Bona Hora, que es fa tots els matins, de dilluns a divendres, amb l’objectiu de mantenir, com a mínim, la informació de servei públic.

Per l’emissora municipal cada setmana hi passen 103 persones col•laboradores que fan programes, més els seus convidats. L’objectiu de les mesures que s’estan prenent arreu del país és contenir i evitar l’expansió del Coronavirus, per tant des de Ràdio Molins de Rei es considera que la millor manera de fer-ho i alhora protegir els nostres col•laboradors, i els seus convidats, de possibles contagis és tancar la ràdio de cara al públic i continuar treballant portes endins, els cinc treballadors de la casa. L’emissora com a servei públic continuarà informant a la població de les afectacions i mesures a prendre, a més de consells i recomanacions que vagin fent les autoritats.

Un únic programa matinal

A partir de dilluns l’únic programa que es mantindrà i que es farà en directe serà el magazine matinal Bon Dia i Bona Hora, que habitualment s’emet de 8 a 12h, tot i que probablement haurà de reduir continguts, però mantindrà la informació local especialment la relacionada amb el Coronavirus i els seus efectes a nivell local. Es confeccionarà un programa que prioritzarà els espais informatius, però que també inclourà continguts divulgatius, culturals i musicals. Totes les entrevistes i espais amb persones externes es faran via telefònica.

Per altra banda, l’Ajuntament ha decidit suspendre els Premis Ràdio Molins de Rei. L’equip dels Premis feia setmanes que estava treballant en una nova edició, que s’havia de dur a terme el divendres 3 d’abril, al teatre del Foment. Estava previst anunciar-ho la setmana que ve, però de moment, s’ha decidit suspendre la Gala de lliurament.