arcweb

El dissabte 17 d’abril al matí es va celebrar la primera tirada conjunta entre els clubs de Tir amb Arc del Centre Excursionista Molins de Rei i els Arquers de Rubí. La competició, de caràcter amistós perquè les competicions oficials estan aturades, es va celebrar a les instal·lacions de Tir amb Arc ubicades a l’espai de l’antic Institut Lluís de Requesens, actualment Espai d’Entitats Collserola.

La peculiaritat de la tirada del dissabte va ser que els participants eren els més menuts dels dos clubs, que van fer un total de dotze rondes de tres fletxes i amb dianes a 12 metres, replicant les mateixes condicions que tindrien en una tirada oficial de lliga. En total van ser deu nens i nenes d’edats compreses entre els 7 i els 12 anys.

Segons Àngels Llorens, vocal responsable de la Secció de Tir amb Arc del CEM, “els resultats han estat molt bons, i hi ha hagut arquers que han arribat als 300 punts!”. Des de l’organització destaquen que aquest grup de joves molinencs fa molt poc que s’han iniciat en aquest esport a través dels cursos que ofereix la Secció de Tir amb Arc del CEM.

Per reforçar el caràcter amistós de la jornada, en acabar la tirada no hi va haver premis pels guanyadors i cada participant va rebre un recordatori consistent en una diana de fusta feta a mà.

Els arquers molinencs van ser: Júlia Rodríguez, Nicolás Juan, Iu Rodríguez, Aniol Zacarías, i Lucas Lafforgue.

Redacció