Comunicació de l’AVV DEL CENTRE VILA MdR

La passada setmana es va celebrar la primera reunió de presentació de l’AVV DEL CENTRE VILA DE MOLINS DE REI  amb l’equip de govern de l’Ajuntament de Molins de Rei

Hi van assistir per part de l’Ajuntament l’alcalde Xavi Paz, el primer tinent d’alcalde Ramon Sánchez, la regidora de via pública Esther Espinosa, la regidora de moviments veïnals Jessica Revestido i el regidor del barri del Centre Vila Jordi Pradell.

Per part de l’AVV DEL CENTRE VILA, hi van assistir el seu president Carles López, la seva vicepresidenta Ana Vicente, el secretari Manuel Julià, el tresorer Narcís Aracil, i els vocals  Isabel Bargalló, Josep M. Murgades i José Antonio Sánchez.

Es van fer les presentacions oportunes i una exposició de l’origen de l’AVV i de les necessitats per millorar la qualitat de vida i l’entorn del Centre Vila. També es va destacar la disponibilitat de l’Associació per col·laborar en els projectes pel Centre Vila, amb una actitud positiva i de sumar esforços.

Per part de l’equip de govern es van tractar breument els temes més rellevants en relació al Centre Vila, projecte del Palau dels Requesens, la problemàtica de les cases ocupades del carrer Major,  remodelació de la plaça de l’1 d’octubre, implantació de les illes emergents de contenidors per a residus, i del tema de la degradació i vandalisme als carrers de la vila.

En el torn de paraules van intervenir els ponents de l’AVV, i es va posar sobre la taula, a mode d’exemple, alguns del problemes detectats sobre seguretat, horaris de les terrasses, tancaments dels bars, alternatives d’esbarjo pel joves, l’accés a l’habitatge per a la gent jove, i també es va demanar mantenir un contacte directe amb l’equip de govern.  Per part de l’Ajuntament es facilitarà la comunicació a través del regidor de barri.