Comunicat de premsa de Joventuts d’Esquerra Republicana de Molins de Rei

El Jovent Republicà de Molins de Rei lamentem que la CUP no accepti la nostra proposta d’incloure la gratuïtat de la universitat pública en la seva moció sobre els tretze estudiants encausats

En llegir el text de la moció, abans que la presentés la CUP Molins al Ple d’ahir, vam començar una conversa amb els seus regidors per incloure-hi unes propostes, entre elles defensar la gratuïtat de la universitat pública. Després d’insistir-hi, perquè realment teníem ganes d’arribar a un acord i de presentar-la junts, la seva resposta va ser que l’assemblea de la CUP se sentien més còmodes si la presentaven sols, cosa que no entenem, perquè defensem el mateix i la universitat pública és un tema prou important com perquè no l’intenti acaparar un sol partit.

Estem molt decebuts amb aquesta actitud, i així ho vam fer saber al ple. Vam votar-hi a favor igualment, però la seva resposta va ser buida i insatisfactòria, i segueix sense respondre quina de les aportacions que vam fer no comparteixen. Concretament, en el torn de tancament de la moció al qual no vam tenir dret a rèplica, el regidor de la CUP va fer referència al govern de la Generalitat, oblidant que érem en un Ple a l’Ajuntament de Molins de Rei. Com ja vam dir, ens sap greu que la CUP limiti aquesta lluita amb la seva falta de col·laboració.

Molins de Rei, 27 de novembre de 2020