bressoweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

  • Les famílies disposen de tota la informació per conèixer els diferents projectes educatius de Molins de Rei als respectius webs de cada escola bressol o bé, al web municipal.

  • En cas de dubtes, les llars d’infants atendran presencialment i només amb cita prèvia a les famílies del 19 al 22 d’abril.

Aquest any, les escoles bressol de Molins de Rei han actualitzat les seves webs oficials per donar a conèixer el seu projecte educatiu pel curs 2021-2022. Així, les famílies que vulguin inscriure als seus fills i filles a El Rodó, El Moli o La Traca, ja poden consultar tota la informació de forma virtual.

No obstant això, aquells pares, mares o tutors que tinguin la necessitat de rebre més informació i/o resoldre dubtes, poden demanar cita prèvia telefònicament al centre per assistir-hi de forma presencial qualsevol dels dies compresos entre el 19 i el 22 d’abril, tots dos inclosos, en horari de 10 a 10:45h i de 15:15 a 16h.

Cal recordar que la publicació de l’oferta educativa es farà el dia 5 de maig i que el període de preinscripció serà del 7 al 21 de maig.

Per més informació, consulta l’espai web municipal:

https://www.molinsderei.cat/escoles-bressol-municipals/