actisweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, el proper 10 d’Abril es realitzarà una jornada matinal d’activitat física dirigida per monitors esportius i adreçada a diferents grups d’edat, interessos i nivells de condició física.

L’Ajuntament de Molins de Rei per celebrar aquest dia, oferirà 5 activitats simultànies a l’aire lliure per a totes les edats, nivells de condició física i preferències.

Les activitats que ha organitzat l’Ajuntament són una ruta en bicicleta pel riu a les 10h, pensada pels nens i nenes acompanyats d’un adult, i amb una durada aproximada d’una hora i mitja. Per participar només es necessita una bicicleta pròpia.

Un taller de marxa nòrdica amb un recorregut de 2h amb sortida a les 9:30h del matí. Aquesta està pensada per a persones majors de 14 anys i només es requerirà bastons per caminar, s’ofereix servei de préstec de bastons per aquelles persones  que no en tinguin.

Un taller de pilates/streaching, dirigit a persones majors de 18 anys. Aquesta activitat es realitzarà a les 11:30h al pati de l’escola El Palau. És imprescindible portar una tovallola.

Un circuit d’entrenament i una caminada, d’una durada de 1h i 15 minuts, adreçat  persones adultes. La cita és al Parc de Salut Parc de la Mariona a les 10h.

I, per últim, un itinerari per Collserola amb sortida a  les 9:30h, adreçat a majors de 18 anys. Es transitarà per llocs tan emblemàtics com el Salt de l’aigua, el Puig de la Creu d’Olorda i el Castellciurò. La durada aproximada de l’activitat és de 2h i 30 minuts.

Recomanem portar aigua, gorra i protecció solar a totes les activitats.

Les activitats són gratuïtes, requereixen cita prèvia i es realitzaran segons les indicacions de les autoritats sanitàries pel que fa a la prevenció de la COVID-19, és a dir, amb la distància de seguretat i desinfecció dels materials, l’aforament fixat i l’ús obligatori de la mascareta.  

Les inscripcions es podran realitzar des del 24 de març de forma presencial al poliesportiu Municipal de 9 a 14h. També via telefònica, al 93 680 15 72 de 9 a 14h, o per correu electrònic a l’adreça poliesportiumolins@gmail.com.

La setmana del 29 de març a l’1 d’abril l’atenció serà només per correu electrònic, al poliesportiumolins@gmail.com. Per reservar caldrà indicar les següents dades:  nom i cognoms (també del pare o mare  acompanyant en cas de la ruta en bicicleta), edat, telèfon de contacte, adreça electrònica i activitat a la qual us voleu inscriure.