onetoone2web

Josep Colomina, de l’equip ciclista molinenc One to One, participarà del 25 al 28 de març a la Mediterranean Epic una cursa internacional de Bicicletes de Muntanya (BTT) fora de categoria, i puntuable pel rànquing de la Unió Ciclista Internacional (UCI), que es disputarà entorn d’Oropesa del Mar (Castelló).

La primera etapa, que es correrà el dijous 25 de març, és una cronoescalada de 26,6 km, entre Oropesa i les Antenes d’Oropesa amb un desnivell acumulat de 550 metres. La segona etapa, amb sortida i arribada a Castelló de la Plana, té 58 km amb un desnivell acumulat de 1.700 metres. La tercera etapa, amb sortida des d’Oropesa i arribada a Marina d’Or, té 93 km amb 1.650 metres de desnivell acumulat. I la darrera etapa, amb els mateixos llocs de sortida i arribada que la tercera, té 48 km i 1.050 metres de desnivell.

El director de l’equip, Josep Colomina, que agraeix el suport que reben de l’empresa Lonas J2M, explica que “hi participem amb la idea clara d’aconseguir punts UCI que ens permetin poder optar a fer alguna prova del campionat del món”, tot i que reconeix que l’objectiu pot ser difícil d’assolir perquè “en ser un any olímpic hi participen tots els campions del món i campions nacionals, per tant, si normalment és difícil puntuar, aquest any encara ho serà més”.

Josep Ferrer