Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Com cada any, a  més a més de les activitats d’estiu promogudes per l’Ajuntament de Molins de Rei, hi ha entitats de vila que organitzen les seves pròpies activitats per a infants i adolescents a equipaments municipals.

Durant els darrers anys el nombre d’activitats a l’estiu organitzades per les diferents entitats  ha augmentat considerablement, gràcies també, a l’augment de demanda per part de la ciutadania.

Després de l’episodi d’emergència sanitària a causa de la COVID-19, i sent conscients que continuem immersos amb ella, són necessàries mesures de seguretat que facin que les activitats a l’estiu no presentin cap mena de risc ni per als infants ni per als encarregats del monitoratge ni pels seus familiars.

Per facilitar l’oferta de places, aquest any s’ha unificat la inscripció a les activitats, realitzades a equipaments municipals, per part d’entitats i del mateix Ajuntament. El període d’inscripció anirà del 4 al 14 de juny, de forma telemàtica i es realitzarà  directament a cada entitat organitzadora de l’activitat.

Atès que aquest any el nombre d’infants per grup no pot ser superior a 10, una vegada acabat el període d’inscripció, només es podran fer noves inscripcions per completar els grups que no hagin  arribat a les 10 places previstes.

En el cas de les activitats organitzades per l’Ajuntament de Molins de Rei, a més a més, s’estableix la possibilitat de fer-ho presencialment a  través de cita prèvia per a  totes aquelles persones que no puguin fer de forma presencial.  Per obtenir la cita prèvia, cal trucar al telèfon 647 97 01 41 (9.30 a 14.30h.)

El casal d’estiu municipal començarà el 29 de juny i aquest any com a novetat, s’allargarà ininterrompudament fins al dia 10 de setembre, això és, durant 11 setmanes.  Ara bé, la inscripció s’ha organitzat de tal manera que les famílies puguin escollir entre la inscripció per les primeres 5 setmanes (juny-juliol), les setmanes de la 6à a la 11à, o bé la totalitat  de les 11 setmanes. Les inscripcions es poden fer a través del correu electrònic casalmolinsderei@safissports.com o al telèfon 647 97 01 41 (de 9:30 a 14:30 h).

Complementàriament, des de l’Ajuntament es promou el servei de ludoteca des del 29 de juny al 24 de juliol, en horari de dilluns a divendres, de 17 a 20 h. Per accedir a aquest servei la reserva de plaça s’haurà de realitzar amb una setmana d’antelació, per tant, s’obrirà el termini el dia 22 de juny:  jugatlestiu@gmail.com

En el cas d’activitats d’estiu  organitzades per entitats de la vila,  informem dels seus contactes per inscriure’s i demanar informació directament a cada entitat: