Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

El pregó de Festa Major va obrir divendres passat la Festa Major de Sant Miquel 2020

L’Ajuntament de Molins de Rei obre les inscripcions a les diferents activitats programades en el darrer, i més tradicional, cap de setmana de Festa Major de Sant Miquel 2020. Per tal de gaudir de tots els actes, cal inscriure-s’hi prèviament a causa dels aforaments limitats que s’han hagut d’establir amb motiu dels protocols de la COVID-19. Trobareu la llista d’activitats i actes, on fer la inscripció, al següent enllaç que l’Ajuntament ha habilitat a la seva pàgina web:

https://www.molinsderei.cat/festamajor/

Durant aquest cap de setmana, també es duran a terme la tradicional cercavila de grallers i les cercaviles dels gegants de Molins de Rei. Per tal de desenvolupar aquestes activitats amb la màxima seguretat, fem una crida a la responsabilitat individual i recordem a la ciutadania la prohibició de seguir les cercaviles, així com la d’evitar aglomeracions al seu pas.

El cap de setmana anterior, el tradicional pregó de Festa Major va ser un cop més l’acte que va marcar l’inici de la festa. Organitzat finalment a la Joventut Catòlica -la Peni- per culpa de les condicions meteorològiques, va comptar amb la presència de membres del consistori, societat civil i entitats, i es va poder gaudir d’un pregó en format vídeo adaptat als protocols de la COVID-19, i assenyalar, que resta a disposició de la ciutadania per la seva visualització a les xarxes socials oficials de l’Ajuntament de Molins de Rei.