Article d’El Llaç nº 565

El foment de la cultura, i en especial de la lectura, continua sent, malgrat aquest temps de confinament, represa de la normalitat i vacances, una de les prioritats de la Biblioteca el Molí.

És per això que cada any portem a terme diversos clubs de lectura no solament amb aquest propòsit, sinó també per la importància de compartir aquesta activitat, fet que afavoreix el desenvolupament intel·lectual, enriqueix la nostra vida social, ja que ens permet conèixer altres persones amb interessos semblants, i millora la nostra salut cognitiva.

En aquesta ocasió us volem presentar els clubs que trobareu a la Biblioteca durant el proper curs escolar:

-Tertúlia literària, en què els tertulians es troben cada dos mesos per comentar una novel·la de tot tipus de gènere

-Tertúlia d’assaig, amb Jesús Ballaz, en què es comenta bimestralment una obra d’assaig

-Club Còmic Molins, novetat d’aquesta temporada, dirigit a públic de més de 16 anys i conduït per Pau Moratalla, membre de Cineclub Hal 2002, en què una vegada al mes es comentaran títols de novel·la gràfica, còmic, historietes, etc.

-Club de Lectura Dramatitzada, conduït per Elisa Poch, presidenta de Teatre 15 Arcades, en què els participants treballen la dicció, entonació i dramatització oral d’una obra teatral amb periodicitat quinzenal

-Trobada d’escriptura, en què els assistents comparteixen un cop al mes els seus escrits al voltant d’un tema proposat a les sessions.

Pel que fa als clubs de lectura per a infants i joves, aquesta temporada se n’amplia l’oferta:

-Club de Lectura per a nenes i nenes de 1r i 2n, de 3r i 4t, i de 5è i 6è de primària

-Club de Lectura per a joves de 1r i 2n d’ESO, i de 3r i 4t d’ESO, en el qual es treballaran tant algunes lectures obligatòries dels cursos des d’una perspectiva més lúdica, com altres obres de temes d’interès per als joves.

Per a tots els clubs caldrà fer inscripció prèvia a partir del 24 d’agost. Si voleu saber quin és el més interessant per a vosaltres, teniu qualsevol dubte o en voleu més informació, poseu-vos en contacte amb nosaltres a través del correu electrònic b.molins.m@diba.cat o trucant al telèfon 93 680 16 81. Recordeu que també podeu trobar tota la informació i les novetats referents a aquestes activitats i a la resta que també estan organitzades per la Biblioteca el Molí de forma presencial, a l’agenda de la Biblioteca, consultant el web www.bibliotecaelmoli.cat o al twitter @bibliomolins.

Biblioteca el Molí