L’Ajuntament de Molins de Rei informa de les previsions de reobertura i posada en funcionament dels espais, serveis i equipaments municipals que es produiran els propers dies.

L’Ajuntament de Molins de Rei continua  l’obertura progressiva d’espais, serveis i equipaments municipals, alhora que s’han adaptat els serveis municipals d’acord amb les mesures de seguretat i higiene recomanades per les autoritats sanitàries per iniciar la reobertura progressiva dels serveis municipals, al públic en general.

Tot i això, es continuarà prioritzant l’atenció telefònica o telemàtica sempre que sigui possible.

Així doncs, l’Ajuntament informa que els equipaments i serveis  que reobren els propers dies són:

 • Horaris Bus A partir de dilluns 22 de juny es recuperen els horaris habituals de MolinsBus; amb això es normalitza plenament el servei d’autobús municipal. Els serveis interurbans es normalitzen amb els horaris de la línia N50 i alhora, també, es normalitza la línia nocturna N52 (Molins-Vallirana).
 • Biblioteca. A partir de dilluns 22 de juny, en horari encara reduït, per facilitar la neteja de l’equipament d’acord amb les mesures COVID-19, la biblioteca obrirà: amb el següent:
  • Dilluns, dimecres, dijous i divendres, de 16.30 a 20.00 h. Dimarts, de 10 a 13.30 h.
  • Préstec i consulta bibliogràfica. Consulta a sala. Internet, wifi
  • Capacitat: Aforament limitat i respectant les mesures de seguretat i higiene. Sala infantil tancada. Accés a la col·lecció serà restringit (els usuaris no podran accedir directament a la col·lecció, sinó que ho farà el personal).
 • Inici Mercat ambulant, divendres 26 de juny.
 • Reobertura Parcs Infantils, dissabte 20 de juny.
 • Reobertura del Trencaclosques el proper 22 de juny. L’Ajuntament de Molins de Rei reprèn el servei de guarda a infants i ho fa al Centre Comunitari Pont de la Cadena, c/ Felip Canalias, 5 amb un horari d’atenció de dilluns a divendres, de 9.30 a 12.30 h. Cal demanar cita prèvia al tel. 664 247 769.

Aprofitem per recordar que tots els serveis d‘atenció al públic estan oberts i  es presten amb cita prèvia, es pot ampliar la informació aquí:

https://www.molinsderei.cat/categoria-ajuntament/2020/06/16/previsions-de-reobertura-despais-serveis-i-equipaments-municipals/