Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

L’Ajuntament de Molins de Rei crea un espai exclusiu al web per informar la ciutadania sobre les novetats de les properes eleccions al Parlament de Catalunya, a la vila de Molins de Rei.

A poc més d’una setmana de les eleccions, el consistori ha preparat un apartat exclusiu al web municipal per informar els molinencs i les molinenques sobre totes les novetats que envolten les eleccions al Parlament de Catalunya del proper 14 de febrer de 2021.

El nou espai web conté el protocol operatiu per a l’adequació dels col·legis electorals, dissenyat per l’Ajuntament exclusivament per a aquest esdeveniment, però també informació per als membres de les meses electorals a Molins de Rei i els col·legis electorals, on apareixen els canvis d’ubicació de dos col·legis, com són l’Escola Josep Maria Madorell i el Poliesportiu Municipal de Molins de Rei; és tracta dels nous col·legis electorals per als electors que habitualment exercien el seu dret a vot en el Centre Comunitari Pont de la Cadena i a l’Espai Sociosanitari Josep Maria Salas (antic CAP), respectivament.   

Alhora, en aquest nou apartat també es podran consultar els diferents espais de votació a cada col·legi i els plànols amb els recorreguts d’entrada i sortida . Caldrà consultar prèviament aquests circuits per garantir la màxima seguretat de tothom.     

I finalment, aquest espai web també conté un plànol dels districtes electorals de la vila, consells per a una votació segura, el procediment del vot per correu i altres enllaços d’interès.

Per a més informació sobre aquest apartat web, consulteu: https://www.molinsderei.cat/14f/ .