Aquest migdia s’ha produït un nou incident violent entre les persones que viuen en els habitatges ocupats dels números 33, 35 i 46 del carrer Major.

Segons informació facilitada pels Mossos d’Esquadra, quatre individus han anat a trobar la persona que en una de les fotografies que il·lustra aquest escrit porta una falç a la mà. Primer ha estat una discussió verbal que ha anat pujant de to fins que han arribat a les mans i s’han esgrimit armes blanques i pals.

Els Mossos d’Esquadra no han practicat cap detenció perquè fins al moment no s’ha presentat cap denúncia. La investigació està oberta per tal de determinar les causes exactes de la baralla i la implicació de cadascuna de les persones que hi ha participat.

Arran d’aquest nou incident, que s’afegeix al de dissabte al vespre, i a la inseguretat expressada pels veïns de la zona, tant la policia autonòmica com la Guàrdia Urbana han decidit posar vigilància permanent en aquest indret del carrer Major.

La fotografia on es veuen tres persones, una de les quals amb una falç i l’altra amb un pal, ha estat extreta de les xarxes socials; la segona ha estat cedida per en Manel Julià.