Cap a les 4 de la tarda d’aquest dimecres 13 de maig s’ha produït una nova baralla al carrer Major, a l’alçada de les tres cases ocupades

Segons informació facilitada per l’Ajuntament, un dels joves que viu a l’habitatge del número 35 del carrer Major s’ha enfrontat amb uns altres dos joves que no viuen aquí. Tots tres han començat a discutir i s’han adreçat cap al carrer Àngel Guimerà, on han estat aturats i identificats per una patrulla de la Guàrdia Urbana.

Segons les mateixes fonts, aquest cop, la baralla ha estat verbal i, en principi, cap dels enfrontats portava cap mena d’arma.

Tot i que des d’ahir s’ha establert un dispositiu policial permanent a la zona, el nou incident s’ha produït 10 minuts després que la patrulla de la Guàrdia Urbana que estava allà destacada hagués de marxar per cobrir un altre servei.

Les tres persones identificades han estat denunciades per desobediència perquè no han respectat l’estat d’alarma per la COVID-19.

En tenir coneixement d’aquesta nova esbatussada, nombroses patrulles dels Mossos d’Esquadra s’han presentat al carrer Major, tal com es pot veure a la imatge que il·lustra aquesta informació i que ha estat extreta de les xarxes socials.

Aquesta és la tercera vegada, en cinc dies, que els cossos policials han d’intervenir en incidents en els quals s’hi han vist implicades persones que viuen en els tres habitatges ocupats del carrer Major.

Redacció