Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

Des d’avui, dimarts 5 de maig, es pot sol·licitar el nou servei enviant un correu electrònic a ecar@molinsderei.cat i una educadora de l’equip de Serveis Socials valorarà cada petició de manera individualitzada. La sol·licitud s’haurà de fer amb un mínim de 3 dies previs a la data del servei.

L’Ajuntament de Molins de Rei posa en marxa el servei de Respir, per a l’acompanyament de menors en períodes de lleure i desconfinament parcial, adreçat a les famílies amb menors amb discapacitats, que seran acompanyats per una treballadora familiar.

L’objectiu és atendre els i les menors a gaudir de l’espai lliure, al carrer, sempre acompanyat per un/a professional del Servei d’Atenció Domiciliària. Per altra banda, s’ofereix, com a alternativa,  el servei dins del domicili per tal d’establir un espai lúdic i/o d’atenció personal amb presència d’algun dels progenitors. Així, les famílies, poden gaudir d’un espai de respir emocional amb l’elecció d’una d’ambdues modalitats.

El servei donarà atenció dos dies a la setmana, d’acord amb les franges horàries en el que els infants poden sortir al carrer -de dilluns a divendres, entre les 12 i les 19 hores- per a totes aquelles famílies que vulguin gaudir-lo i s’allargarà mentre duri el confinament derivat de la Covid-19.

Per sol·licitar el servei, les famílies hauran d’enviar un correu electrònic a ecar@molinsderei.cat i adjuntar l’autorització que hi ha al web municipal i a la comissaria de la Guàrdia Urbana.

El cost d’aquest servei anirà a càrrec de la Regidoria de (dis)Capacitat de l’Ajuntament de Molins de Rei.