Comunicat de bars, restaurants i cafeteries de Molins de Rei

El passat 13 de març Catalunya va tancar les portes de bars, cafeteries i restaurants amb l’objectiu d’evitar la propagació del coronavirus i el col·lapse sanitari.

Per això els restauradors de Molins de Rei hem abaixat la persiana dels nostres negocis i hem desat el davantal. Estem amb els braços plegats des d’ençà, perquè aturar aquesta pandèmia és també a les nostres mans. Les mateixes mans que fins ara us cuinaven i us servien i que aviat farà tot just un mes han deixat de treballar perquè altres esmercin tots els seus esforços en salvar les nostres vides.

Estem immersos en una situació excepcional que ens ha fet acostar-nos a les nostres famílies i teixir nous vincles entre els nostres veïns i veïnes més propers. Un temps de recés forçat que ens brinda l’oportunitat d’aprendre una lliçó de vida pandèmica. Una nova manera de viure, de conviure i també de consumir.

Les circumstàncies són adverses per a tothom, però la nostra capacitat de resiliència no té límits i hem de fer-nos més forts, sense excepció. I, malgrat l’angoixa i l’enorme incertesa, la restauració de Molins de Rei ens estem organitzant per superar l’embat.

Volem reivindicar el consum local i responsable, donant suport a tot el teixit comercial de la vila i posant en valor el nostre ofici dins d’aquest espai.

Tornarem a encendre els fogons aviat. I ho farem com el primer dia: amb empenta, il·lusió i un somriure. Les taules ja són parades. Només hi faltes tu.

Bars, restaurants i cafeteries de Molins de Rei