Notícia de Ràdio Molins de Rei

Situació de calma a la vila. L’ajuntament ja ha pres les primeres mesures preventives que han suposat tancar equipaments culturals, cívics i esportius i suspendre les activitats programades fins el 27 de març

A més avui l’alcalde Xavi Paz ha explicat a la ràdio que, de moment, no hi ha cap persona infectada, si bé hi ha dos molinencs que estan en quarantena, però que no han donat positiu per ara.

L’alcalde ha explicat que des del CAP estan reprogramant visites i que es recomana només anar-hi en cas de necessitat i que es posposin les visites rutinàries.

 

Tancament d’equipaments

S’han tancat els equipaments cívics i culturals com la Biblioteca el Molí, Federació Obrera, centre cívic de l’Àngel, Centre Comunitari Pont de la Cadena, Carpa Mariona, Espai Jove, La Gòtica, Punt de comerç del Mercat Municipal, el Museu Municipal; per la gent gran, que són el casal d’avis centre vila i el casal d’avis 1r de Maig, i elsequipaments esportius com la Zona Esportiva Ricard Ginebreda, Camp de Fútbol Josep Raich, la piscina municipal, el poliesportiu municipal, Pavelló de la Sínia, les pistes de petanca, els espais esportius de l’Espai de Collserola. També es suspèn el mercat ambulant de divendres i les activitats als centres educatius, a l’Escola Municipal de Música, el PFI-PTT, les escoles bressol El Rodó, La Traca i el Molí i les activitats formatives del COD.

També, queden suspeses totes les activitats col·lectives organitzades a la via pública per l’Ajuntament i s’ha acordat recomanar a les entitats i/o associacions de la vila suspendre o ajornar les seves activitats.

https://www.radiomolinsderei.cat/#!/news/id/radiomolinsderei_news_196