Molins de Rei és un dels municipis amb un dels índexs de rebrots més alts de Catalunya, segons es constata de les dades oficials aparegudes a diferents pàgines webs de la Generalitat i la Diputació de Barcelona

Arran d’aquestes informacions ahir, l’alcalde de la vila, Xavi Paz, va fer un fil a Twitter on explica la situació actual del municipi.

Aquest l’escrit de l’alcalde:

Des del mes de juliol rebem informació constant de l’evolució de la pandèmia en el nostre municipi. Vam tenir un increment de casos entre la darrera setmana de juliol i la primera d’agost, que de seguida va disminuir.

Ara fa deu dies va haver un nou increment de casos. Ara bé, en tot moment tant les autoritats sanitàries de la Generalitat de Catalunya com delegació del Govern català ens han transmès la tranquil·litat per la situació.

Situació controlada en tot moment i que en cap cas ha encès l’alerta del servei de seguiment epidemiològic. Els darrers dies, mitjans de comunicació han situat a Molins de Rei com un dels municipis amb risc de rebrot més important, segons les dades d’un portal de la Generalitat.

Davant aquestes notícies he parlat de nou amb el delegat de Govern, Juli Fernández, que em transmet que la situació està controlada. De fet, ofereix una dada que és la incidència acumulada per 100.000 hab. i que està en 68, per sota la mitjana catalana que està per sobre de 80.

Amb tot, hem de continuar aplicant totes les mesures de sanitat publica: distanciament, higiene de mans i ús de la mascareta. I alhora: reduir les aglomeracions El govern ho està fent i ho continuarà fent, també en aquells establiments que no compleixin.

Demà dilluns comença un nou curs escolar i hem de ser més exigents que mai. Continuarem atents i informant de l’evolució de la situació.

Enllaç a Twitter:

https://twitter.com/xavipaz/status/1305175796500307968

Notícies relacionades:

El risc de rebrot i el nivell de transmissió de la COVID-19 a Molins de Rei són dels més alts de la província de Barcelona