Aquest any a Molins de Rei no se celebraran revetlles populars als carrers

 Enguany, l’Ajuntament de Molins de Rei potenciarà la proposta de celebrar la revetlla als balcons i a casa, i, juntament amb un col·lectiu de DJ de la vila, s’ha impulsat el projecte de DJ als balcons durant la revetlla de Sant Joan, per animar la gent a ballar des de casa seva. Així doncs, hi haurà música al c. de Sant Isidre, c. General Castaños i av. de Barcelona, entre d’altres. Hem d’informar que l’horari fixat per a aquesta activitat serà de 22 a 0 h. L’acció vol reforçar i animar la celebració de la nit de  Sant Joan a casa i així, evitar les aglomeracions.

Per aquest motiu, no es permetrà l’ocupació de la via pública per a la celebració de revetlles, una mesura de precaució  per  la situació excepcional en la qual estem immersos. La decisió es basa en la priorització de la salut i el benestar de tots els molinencs i molinenques.

A menys d’una setmana de la revetlla de Sant Joan, una festa que es viu amb força al Mediterrani per celebrar l’entrada al període estival, l’Ajuntament vol recordar als molinencs i molinenques que enguany, a causa de la situació excepcional derivada de la pandèmia de la COVID-19, cal extremar més que cap altre any les mesures de seguretat.

A més a més, cal complir les recomanacions de distància física, no estaran permeses les celebracions multitudinàries ni les aglomeracions habituals d’una nit de Sant Joan. Enguany, la revetlla de Sant Joan, cal celebrar-la a casa amb un grup màxim de 20 persones, tal com assenyalen les autoritats sanitàries. Es recomana la celebració de petit format, preferiblement en entorns familiars i propers al domicili o al barri de residència dels veïns i veïnes.

Aquest any encara més, cal mantenir mesures de prevenció i seguretat en l’ús de material pirotècnic i recordar que el gel hidroalcohòlic és fàcilment inflamable. Per a la  prevenció d’incendis, segueix vigent la prohibició de llençar petards a menys de 500 metres d’una zona forestal. Alhora, cal adquirir els productes pirotècnics, sempre, en un establiment autoritzat i homologat.

Finalment, volem recordar que cal  mantenir les mesures de protecció i higiene per prevenir contagis de la COVID-19, com són l’ús de mascareta, la distància de seguretat entre persones i el rentat de mans amb aigua i sabó, freqüentment.