infànciaweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

La cessió d’espai realitzada per l’Ajuntament de Molins de Rei a l’equip de professionals que gestiona el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP) de Sant Feliu de Llobregat evitarà que els menors i les seves famílies hagin de desplaçar-se fora de la vila.

L’Ajuntament de Molins de Rei  i l’equip de professionals, Equip 40, que gestiona el  CDIAP del municipi veí han signat la llicència d’ocupació que permetrà la prestació d’aquest servei a  Molins de Rei, que s’ubicarà al carrer Sant Isidre número 2, seu de l’antiga llar d’infants el Cargol.   

Molins de Rei segueix guanyant en serveis destinats a la infància i a les famílies. Ara, al Servei de Trencaclosques i a l’Espai MIB s’hi suma també el Centre de Desenvolupament Infantil i Atenció Precoç (CDIAP), que tindrà les seves especialitats en psicologia, fisioteràpia, neuropediatria, logopèdia i  treball social per als infants de Molins de Rei.  

El nou centre, que s’ubicarà al carrer Sant Isidre número 2, l’antiga llar d’infants el  Cargol, ha estat possible gràcies a la recent signatura de llicència d’ocupació del servei i l’Ajuntament de Molins de Rei. “Aquest és un deute històric amb les famílies de Molins de Rei”, explica la regidora de (Dis)capacitat, Ainoa Garcia. “Fa molts anys que aquest servei necessitava tenir la seu a Molins de Rei. Finalment ho hem aconseguit.”

La nova ubicació permetrà a les famílies de Molins de Rei no veure’s obligades a traslladar-se a un municipi veí per fer ús d’aquest servei, tal com succeïa fins ara. Alhora, explica Garcia, “guanyem en coordinació amb les escoles bressol i, per tant, també en una atenció millor als nostres infants”.

L’alcalde, Xavi Paz, considera que aquest és “un pas més endavant en serveis i benestar de les famílies de Molins de Rei que necessiten tenir al seu abast serveis tan necessaris com el CDIAP”.