lesboweb

Nota de premsa de l’Ajuntament de Molins de Rei

El consistori ha fet la lectura del manifest i ha organitzat diverses activitats i tallers educatius a l’entorn d’aquesta lluita.

Amb motiu del Dia Internacional contra l’Homofòbia, la Lesbofòbia, la Gaifòbia, la Transfòbia i la Bifòbia, l’Ajuntament de Molins de Rei condemna les actituds de rebuig, de prejudici i d’hostilitat contra lesbianes, gais, bisexuals, transexuals i intersexuals amb la lectura del manifest a càrrec de representats del col·lectiu: Puri Gutiérrez i Manel Hernández. També va fer-se la lectura de poemes a càrrec de Cesc Vives, del llibre Amors sense casa, de Sebastià Portell (2018), la primera antologia de poesia LGBTQ catalana.

Des de fa dies, el consistori ha participat en l’organització de 9 tallers adreçats als estudiants de PTT i de 2n d’ESO de l’Institut Lluís de Requesens i el Col·legi Virolai.

Per altra banda, el proper 25 de maig, a les 18.30 h, a la Biblioteca El Molí tindrà lloc la sessió de Cinefòrum durant la qual es projectarà Lesbofòbia: Un documental i deu respostes, amb la participació de Mª Luisa García Berrocal, coordinadora d’Atenció de Creación Positiva, entitat propulsora del documental.