Comunicat de Protecció Civil

Mesures complementàries a les ja vigents. Des de les 00 hores del 14 de març de 2020. Vigència mínima 15 dies.

– Transport públic: un terç de la seva capacitat i increment de desinfecció

– Tancaments i suspensions en l’àmbit d’oci o Esportiu: estacions d’esquí i de muntanya, gimnasos i altres instal·lacions esportives públiques i privades o Cultural: teatres i cinemes i tots els espectacles públics o Festiu: sales de festa i de concerts, pubs i discoteques, karaokes, salons de joc (casinos, bingos i recreatius) o Parcs d’atraccions i temàtics i qualsevol altre d’oci o de lleure.

– Tancament restauració: bars, cafeteries, restaurants i altres establiments de restauració. Excepte en establiment hoteler, centre sanitari o social residencial.

– Tancament de centres comercials, incloent grans superfícies i galeries, excepte els establiments dedicats exclusivament a la venda d’alimentació, neteja i higiene.

– Caça i pesca o Prohibició de batudes de caça i caça col·lectiva (dos o més caçadors) S’exceptuen les comarques de l’Alt i Baix Empordà, la Garrotxa, el Pla de l’Estany, el Gironès, la Selva i Osona a l’est del meridià de Vic, i les actuacions en aplicació d’autoritzacions excepcionals per danys a agricultura o No s’autoritzarà cap concurs o competició de pesca continental o caça.

– Serveis socials o Tancament dels centres i serveis de la xarxa socials pública (infantil, discapacitat, dependència i prelaborals) o Suspensió de les activitats en els centres ocupacionals, excepte els que requereixin continuïtat de l’atenció o Suspensió de les visites presencials de Serveis Tècnics de Punt de Trobada. o Els serveis socials públics i privats podran atendre les necessitats de les persones usuàries amb la diligencia que exigeix la naturalesa del servei.

– Suspensió de vetlla de persones mortes per COVID-19