Malgrat la pandèmia, que ha limitat molt totes les activitats d’estiu, tant les organitzades per l’Ajuntament com per diferents entitats de la vila, un total de 1.146 infants han participat en el casal d’estiu municipal i a la ludoteca Juga’t l’Estiu. En concret, dels casals n’han gaudit 245 menors de 4 a 14 anys, mentre que la ludoteca ha comptabilitzat 901participants.

El casal s’ha fet a l’Escola la Sínia entre el 29 de juny i el 31 de juliol, i el centre d’interès de les activitats ha girat al voltant del mar.

La ludoteca Juga’t l’Estiu, organitzada durant les tardes entre el 29 de juny i el 24 de juliol, s’ha fet al Centre Cívic l’Àngel, al Centre Comunitari Pont de la Cadena i a l’Escola Pont de la Cadena. En aquest espai, els infants han pogut aprendre jugant i divertint-se, tot desenvolupant la seva imaginació i creativitat amb altres infants, d’acord amb les seves preferències. El funcionament de l’activitat ha potenciat l’autonomia de l’infant, que en tot moment ha pogut escollir l’espai de joc, i ha estat dinamitzada per monitors de les entitats de lleure educatiu de la vila.

Durant l’estiu, l’Ajuntament ha establert una ludoteca en línia http://www.molinsderei.site/estiuonline/ en la qual els usuaris han trobat propostes d’activitats i recursos molt divertits a fer sense sortir de casa o compartint amb els amics i família.

Una vintena d’infants han participat en el Centre Obert d’Estiu

L’Escola Pont de la Cadena ha acollit aquest estiu el Centre Obert d’Estiu, en el qual hi han participat una vintena d’infants d’entre 6 i 12 anys. En concret, les activitats s’han fet del 26 de juny al 24 de juliol i del 3 al 28 d’agost.

El Centre Obert ha permès als participants gaudir d’activitats diverses a partir d’un centre d’interès, fil argumental a l’entorn del qual s’organitzen les diferents activitats: els dilluns, dinamització del centre d’interès mitjançant jocs i gimcanes; els dimarts i dijous, jocs al pati; els dimecres, manualitats i divendres, jocs d’aigua.  Així mateix, de  dilluns a divendres hi havia una hora de tasques de reforç educatiu.

Redacció